4uWeb

Website 1.250 Euro

Website vanaf 1.250,- Euro


Website vanaf 1.250,- Euro


Website vanaf 1.250,- Euro

125,euro per extra pagina

Excl BTW en Excl. HostingEen website van maximaal 7 pagina's is een website die uit verschillende pagina's bestaat en is geschikt voor ondernemers die een complete website willen hebben om hun bedrijf te promoten. Een website van 7 pagina's biedt meer mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren en uw producten en diensten te promoten dan een website van 4 pagina's.

Een website van 7 pagina's heeft meestal de volgende pagina's:


Homepagina: dit is de pagina waar bezoekers terechtkomen wanneer ze uw website bezoeken. Het moet een goede indruk maken en de aandacht van de bezoekers trekken.


Over ons: deze pagina bevat informatie over uw bedrijf, zoals uw geschiedenis, missie en visie.


Diensten of producten: deze pagina bevat informatie over uw diensten of producten die u aanbiedt. Het kan subpagina's bevatten voor elk type product of dienst dat u aanbiedt.


Portfolio of referenties: deze pagina bevat een portfolio van uw werk of referenties van tevreden klanten.


Blog of nieuws: deze pagina bevat artikelen of nieuwsberichten die relevant zijn voor uw bedrijf en uw doelgroep. Het kan een manier zijn om uw expertise te laten zien en uw klanten op de hoogte te houden van nieuws en ontwikkelingen binnen uw bedrijf.


Contactpagina: deze pagina bevat informatie over hoe bezoekers contact met u kunnen opnemen, zoals uw adres, telefoonnummer en e-mailadres. Het moet gemakkelijk te vinden en te gebruiken zijn.


Eventueel extra pagina: afhankelijk van uw bedrijf kunt u een extra pagina hebben die specifiek is voor uw behoeften, zoals een pagina met prijzen, een pagina met vacatures, of een pagina met veelgestelde vragen.


Een website van 7 pagina's biedt u meer mogelijkheden om uw bedrijf online te presenteren. Het stelt u in staat om informatie te delen over uw bedrijf, uw diensten en producten, uw referenties, en om uw expertise te laten zien met een blog. Het biedt ook meer mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie (SEO), waardoor u beter vindbaar bent in zoekmachines zoals Google.


Een website van 7 pagina's kan vooral nuttig zijn voor ondernemers die veel verschillende diensten of producten aanbieden. Het stelt u in staat om elk van uw diensten of producten op een afzonderlijke pagina te presenteren, waardoor het gemakkelijker wordt voor bezoekers om te begrijpen wat u aanbiedt en welke opties ze hebben.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoe meer pagina's uw website heeft, hoe meer werk het kan zijn om de website te onderhouden en bij te werken. Het is belangrijk om de inhoud en het ontwerp van uw website regelmatig bij te werken om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijft en aantrekkelijk blijft voor uw doelgroep.

Ik wil graag meer weten:

 
 
 
 
 
 
Website vanaf 250,- euro
Website vanaf 500,- euro
Website vanaf 1.250,- euro
Extra pagina 125,- euro
Zakelijke begleiding op afspraak
E-Commerce op afspraak
Bestaande Website onderhoud en aanpassen
Web Design op afspraak
Web Hosting prijs per maand Excl. Btw
 
 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Per Telefoon
Per E-mail