4uWeb


Bestaande Website beherenBestaande Website beheren


Bestaande Website beheren 

Vast bedrag per maand

Excl BTW en Excl. HostingAls ondernemer of instelling is het belangrijk dat uw website goed wordt onderhouden en regelmatig wordt bijgewerkt. Op die manier blijft uw website up-to-date en kunnen uw klanten altijd de juiste informatie vinden. Wij begrijpen dat u als ondernemer niet altijd de tijd of expertise heeft om uw website zelf te onderhouden en aan te passen. Daarom bieden wij als webdesign bedrijf de mogelijkheid om uw website voor u te onderhouden en aan te passen.


Of u nu een nieuwe website heeft laten maken door ons of een bestaande website heeft die aan onderhoud toe is, wij kunnen uw website voor u onderhouden. Zo'n website bevat vaak een homepagina, een pagina over het bedrijf, een pagina met informatie over producten en een contactpagina. Het is belangrijk dat deze pagina's up-to-date zijn en dat de informatie die erop staat klopt. Als er veranderingen zijn in uw bedrijf, zoals nieuwe producten of een verhuizing, dan moeten deze ook worden doorgevoerd op de website.


Het voordeel van het uitbesteden van het onderhoud en de aanpassingen aan uw website aan ons, is dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. U kunt zich volledig richten op uw bedrijf en uw klanten, terwijl wij ervoor zorgen dat uw website goed blijft werken en er professioneel uitziet. U hoeft geen kennis te hebben van webdesign of techniek, wij zorgen ervoor dat uw website optimaal blijft functioneren.


Daarnaast werken wij met een vast bedrag per maand voor het onderhoud van uw website. Dit betekent dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat u precies weet wat u maandelijks kwijt bent aan het onderhoud van uw website. Onze maandelijkse onderhoudsdiensten omvatten onder andere het updaten van uw website, het maken van back-ups, het beveiligen van uw website tegen hackers en het aanpassen van teksten en afbeeldingen.


Naast het onderhoud van uw website kunnen wij ook nieuwe functionaliteiten toevoegen of uw website aanpassen aan uw wensen. Dit kan bijvoorbeeld het toevoegen van een webshop zijn of het integreren van social media. Het voordeel van het werken met ons is dat wij uw website van binnen en buiten kennen en dus snel kunnen inspelen op uw wensen en behoeften.


Kortom, het uitbesteden van het onderhoud en aanpassingen aan uw website aan ons is een slimme keuze als u als ondernemer wilt focussen op uw bedrijf en uw klanten. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date is en er professioneel uitziet, terwijl u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Met onze maandelijkse onderhoudsdiensten weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het onderhouden en aanpassen van uw website.


Ik wil graag meer weten:

 
 
 
 
 
 
Website vanaf 250,- euro
Website vanaf 500,- euro
Website vanaf 1.250,- euro
Extra pagina 125,- euro
Zakelijke begleiding op afspraak
E-Commerce op afspraak
Bestaande Website onderhoud en aanpassen
Web Design op afspraak
Web Hosting prijs per maand Excl. Btw
 
 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Per Telefoon
Per E-mail